RISING STARS

The Cobbler - Gent

Blanche De Bruges Brugs Tarwebier hoptail cocktail The Cobbler

INGREDIËNTEN

  • 2 cl Plantation 3 stars rum
  • 1 scheutje Kümmel likeur
  • 3 cl honingsiroop*
  • 2 cl limoensap
  • 7 cl Blanche de Bruges

GARNITUUR

  • Zeste van sinaas
  • Munt takje

BEREIDING

  1. Vul een glas met ijsblokken.
  2. Giet 2 cl rum in het glas en voeg er een scheutje likeur aan toe.
  3. Doe er vervolgens 3 cl honingsiroop* bij.
  4. Schenk 2 cl limoensap in het glas en top af met 7 cl Blanche de Bruges.
  5. Roer licht om zodat alle ingrediënten gemengd zijn.
  6. Garneer met een zeste van sinaas en een takje munt.

*Extra: Honingsiroop

  1. Warm 60 cl water op met 100 gr honing.
  2. Roer tot de honing volledig is opgelost en laat de siroop afkoelen.